Leuk tussendoortje met een Spaans tintje.

Riannesboekenwereld 29 januari 2026
Als vaste Verhalenfabriek-recensent kreeg ik een tweedelige serie toegestuurd van Yonina Pullens, namelijk Een vurig ritme en Een ander ritme. Een vurig ritme heb ik gelezen en ben benieuwd hoe het verder gaat! Bedankt Juul en Verhalenfabriek voor deze recensie-exemplaren!

Een vurig ritme is het eerste verhaal wat ik van Yonina Pullens lees. Een kennismaking wat smaakt naar meer! Een heerlijk tussendoortje om even te verdwijnen naar het zonnige Spanje. Yonina heeft een fijne schrijfstijl, waardoor ik vlot door het verhaal ging. De personages leerde ik goed kennen, ze laat de personages ook groeien. Yonina schrijft beeldend, waardoor ik mij er een goede voorstelling van kon geven. Het verhaal heeft een goede opbouw. Ik zat dan ook helemaal in het verhaal. Ben benieuwd naar het tweede deel! Van mij krijgt dit tussendoortje

Een vurig ritme gaat over Esther die helemaal klaar is met haar gebroken hart en haar kantoorbaan. Ze volgt therapiesessies om sterker in haar schoenen te komen staan. Esther heeft als droom in flamencolessen in Spanje te gaan volgen. Ze gaat deze droom waarmaken en gaat naar Spanje. Het dansen helpt haar om weer tot zichzelf te komen en klaar te zijn met mannen. Dan ontmoet ze bij de flamencolessen gitarist Ramón...

Meer recensies van Riannesboekenwereld