Voor jonge dames
Goed leesbaar boek, waarin iedere autistische vrouw waarschijnlijk geregeld herkenning zal vinden.
Een 'gids' kun je het niet noemen, want het boek is vooral een ego-document. Is prima hoor, ik heb het in een paar dagen uitgelezen, echt wel onderhoudend.
Maar om je boek een gids te noemen zouden er meer handleidingen/tips/lifehacks in moeten staan m.i.
Ook is het vooral geschreven voor jonge dames. Ik kreeg zelf mijn ASS-diagnose op mijn 54e. Als ik dan over mensen lees die op hun 25/30e 'eindelijk hun late diagnose' krijgen, kan ik niet anders dan denken: ik wou dat ík het toen al geweten had. Wat was mijn leven dan prettiger verlopen. Dan had ik waarschijnlijk niet al 30 jaar 100% 'arbeidsongeschiktheid' thuis gezeten met alleen maar vrijwilligerswerk, om de haverklap depressies, angststoornissen en een borderline-diagnose. Die dus allemaal te herleiden bleken te zijn naar mijn ASS. Maar voor dames die in de leeftijdscategorie van de auteur vallen én nog worstelen met de vraag of ze aan kinderen willen/kunnen beginnen kan het boek zéker wat bieden.