Indringend verhaal, steengoed

roosjeK 11 november 2024
Alweer heeft Marja Boomstra een indringend verhaal geschreven. Ditmaal gaat het over een jonge vrouw die haar ouders op 6-jarige leeftijd heeft verloren. Ze is opgevoed door haar tante en heeft een relatie met een dominante man achter de rug. Ze reageert op een baan in het buitenland om haar leven een andere wending te geven en komt terecht in Engeland. Aangekomen op het landgoed begint het psychologische kat- en muisspel tussen alle bewoners van de stoeterij waar ze is gaan werken.
Haar ex kan het niet verkroppen dat ze haar eigen leven is gaan leiden en gaat haar achterna
De karakter zijn goed uitgewerkt en lange tijd, tot op het einde, wist ik niet wie wel of niet te vertrouwen was.

Meer recensies van roosjeK