Alles komt tezamen
Amai! Ik kon niet wachten totdat het boek er was. Ik heb aan een stuk door gelezen en nu is het jammer genoeg uit. Hoe knap dat alles in dit derde deel samenvalt en wordt verklaard. En hoe spannend.
Lotte moet een hoge prijs betalen om te overleven! Nu dat moet ze zeker. De zwangere Lotte maakt allerlei avonturen mee en moet veel problemen het hoofd bieden. Ik ga nu niet uitweiden, want dan zou ik te veel prijsgeven. Maar weet dat het verhaal u op het puntje van uw stoel houdt. U wordt gegarandeerd meerdere keren op het verkeerde been gezet, waardoor u verder leest om te weten hoe het eindigt.