Een spannend en intrigerend verhaal:
Jachtseizoen is een nieuw boek van M.W. Craven, een eerste deel van een nieuwe bloedstollende thrillerserie over Ben Koenig, een man die geen angst kent.
Zes jaar geleden is Ben van het wereldtoneel verdwenen en ondergedoken. Nu weet zijn oude baas Ben op te sporen en wil hij dat Ben een klus voor hem klaart: zijn dochter is namelijk ontvoerd en Ben moet haar terughalen.
Gedurende het verhaal worden we in de greep gehouden door de belevenissen van Ben, een man die inderdaad geen angst kent. Hij komt in allerlei onverwachte situaties terecht en reageert in alle situaties even onverschrokken. Soms denk je als lezer dat hij het nu niet meer kan klaren, maar Ben lukt het toch!
Ondertussen krijgen we ook te lezen waarom Ben in het verleden is ondergedoken.
Als met al een echte aanrader, een pageturner!
Ondertussen krijgen we ook te lezen waarom Ben in het verleden is ondergedoken.
Als met al een echte aanrader, een pageturner!