Toch niet zomaar een player
Beschikbaar als lees- en luisterboek in Kobo Plus
Geluisterd als luisterboek
Wanneer Dani Hart en Jax Avery elkaar tegen het lijf lopen in een club, voelen ze zich onmiddellijk tot elkaar aangetrokken. De knappe, populaire voetballer Jax staat dan wel bekend als een onverbeterlijke player, toch is Dani verbijsterd als Jax haar bij een volgende ontmoeting niet eens herkent. Ze besluit hem daarom voortaan te ontlopen. Dat blijkt alleen een stuk lastiger dan ze had gedacht als ze erachter komt dat hij de broer is van haar nieuwe huisgenootje…
Jax is de tweelingbroer en Dani het huisgenootje van Clementine uit het eerste boek. Je hebt dus al een idee van wie ze zijn als je aan hun verhaal begint. Ze hebben elkaar echter nog nooit ontmoet. Bij de eerste ontmoeting is de aantrekkingskracht er onmiddellijk. Je merkt ook al dat Jax eigenlijk niet zonder reden een player is. Hij wilt Dani respectvol behandelen. Als ze door een bepaalde gebeurtenis gedwongen worden om meer tijd met elkaar door te brengen, groeien ze naar elkaar toe en komen er ook gevoelens bij kijken. Door omstandigheden komen ze in een moeilijkere situatie terecht en moeten ze proberen om hier goed uit te komen.
De karakters zijn herkenbaar en je kan je inleven in hun verhaal. Ik had wel met Dani te doen op een bepaald punt in het verhaal, gelukkig was er toch nog een happy ending. Het verhaal is verteld vanuit het oogpunt van Dani en Jax, dat is tof, want zo kan je meevolgen wat ze beiden voelen en mee maken. Ook de karakters Clem en Gavin komen nog af en toe in het verhaal terug. Daarom lees ik wel graag series, dan kan je zien wat er verder nog gebeurt met karakters van een eerder boek
De voorleesstem voor Dani was aangenaam om naar te luisteren, met de stem die ze voor Jax gekozen hebben, had ik meer moeite. Ik had me zijn stem niet zo ingebeeld en dat is dan wel jammer, want het doet een beetje afbreuk aan het verhaal.