Fijen afsluiter van de serie!

Ik denk dat Capture mijn favoriete deel is in de Hypotesis-serie! Waar Kaitlyn en Martin in de vorige delen zich nogal kinderachtig durfden te gedragen, merkte je dat ze heel wat groei hebben doorgemaakt. Ze komen veel volwassener over en daardoor kon ik me beter inleven in de personages. Ook de verhaallijn vond ik heel leuk. Na de breuk beginnen ze terug een voorzichtige vriendschap, maar al snel voel je dat er een spanning tussen de personages hangt.

Net zoals de vorige delen, leest Capture weer heerlijk vlot. Op twee avonden had ik het boek uitgelezen. Het is helemaal wat je van een romance zou verwachten! Mijn enige bedenking voor Capture is dat ik vond dat de chemische hoofdstuktitels niet meer echt bij het verhaal pasten. Kaitlyn en Martin leerden elkaar kennen in een chemie-laboratorium, maar sinds het eerste boek hebben ze daar geen tijd meer doorgebracht. Het stoorde natuurlijk ook niet echt, maar misschien was het leuk geweest dat de termen veranderden naar muziektermen toen Kaitlyn naar het vak muziek veranderde?

Meer recensies van samanthasboekenhoekje