Fijn tweede deel in de serie!
Het tweede deel, Heat, gaat verder waar Attraction geëindigd was. Het eerste deel eindigde een beetje met een cliffhanger, dus ik was heel benieuwd hoe het verhaal verder zou gaan. Ik zou ook zeker niet aanraden om de delen los van elkaar te lezen, want dan ga je wel moeilijker kunnen volgen denk ik. Deel 1 en deel 2 glijden ook zo naadloos in elkaar over dat het wel bijna gewoon hetzelfde boek lijkt.
Hoewel ik Kaitlyn en Martin twee leuke personages vind, vond ik wel dat ze zich in dit deel soms kinderachtig konden gedragen. Daardoor lijken ze veel jonger dan ze eigenlijk zijn, dat vond ik wel jammer. Toch vond ik het over het algemeen wel heel leuk om te lezen! De romance tussen Kaitlyn en Martin komt hier echt goed op gang en er zijn heel wat leuke romantische scènes in het verhaal terug te vinden. Ook dit verhaal eindigde een beetje met een cliffhanger, dus ik begon meteen te lezen in het derde deel.