Cole en Cheyenne zijn om op te eten! - Schattige romance
Make me yours is het tweede deel in de Bellamy Creek-serie, na Drive me wild, maar ik kan jullie vertellen dat je delen ook perfect los van elkaar kan lezen. In elk boek staat een ander koppel centraal, het is dus telkens een volledig nieuw verhaal, en belangrijke informatie van het vorige boek wordt kort herhaald. Ik denk dat het wel leuker is om de boeken in volgorde te lezen (je ziet in de latere boeken telkens hoe het met de eerdere koppels verdergaat), maar het hoeft dus niet.
In dit boek staan Cheyenne en Cole centraal, waarbij Cheyenne al eeuwig hopeloos verliefd is op Cole. Het zorgde voor een leuke dynamiek, zéker op het moment dat Cole haar eindelijk ziet staan. Het was een heel lieve romance, Cheyenne en Cole zijn gewoon om op te eten, dus ik hoopte heel hard mee voor hun happy end! Verder was ook dit boek weer een typische Melanie Harlow: supervlot geschreven, een beetje erotiek, leuke personages in een klein stadje.... Net zoals in het eerste deel, kon je hier ook weer enkele recepten terugvinden aan het einde van het boek. Zo leuk!