Meer dan 4,7 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×
Lezersrecensie

Héél leuke erotische roman!

samanthasboekenhoekje 18 september 2023
Ik hou wel van een erotische roman van tijd tot tijd, en ik vond het heerlijk om deze te lezen! Ik nam Rood Fruit mee op vakantie en heb het in één namiddag uitgelezen langs het zwembad. Het was misschien niet de meest originele verhaallijn die ik ooit al gelezen had, maar ik heb me goed vermaakt en er zijn ook enkele dingen die ik dan wel weer erg vindingrijk vond, zoals de titels van de hoofstukken. De verschillende verhaallijnen komt ook mooi samen aan het einde van het boek.

Zowel als je liefhebber bent van het genre als wanneer je nog nooit een erotische roman het gelezen: ik denk dat iedereen zich wel met dit boek kan amuseren!

Reageer op deze recensie

Meer recensies van samanthasboekenhoekje

Gesponsord

De nieuwe, betoverende roman van Cristina Caboni! In Het honingpad vindt Alice zichzelf tijdens de zoektocht naar haar familiegeschiedenis.

De Hebban Debuutprijs 2023 is gewonnen door Forugh Karimi met haar debuutroman De moeders van Mahipar. Een wrang, maar vooral heel liefdevol verhaal over de band tussen moeder en zoon.

Als allereerste Hebban Boek van de Maand is de weergaloze roman Alles wat had kunnen zijn van de Nigeriaanse schrijfster Ayọ̀bámi Adébáyọ̀ gekozen door het Hebban Panel. Laat dit boek je uitdagen.