Leuk slotdeel van de Bellamy Creek-serie!

'Tie me down' is het vierde deel in de Bellamy Creek-serie, maar net zoals alle andere delen kan je het zeker ook los lezen in de serie. Verder is het weer een typisch boek van de hand van Melanie Harlow: het leest supervlot, er zitten allemaal fijne personages in het verhaal, er zitten wat erotische scènes in en de verhaallijn is voorspelbaar maar leuk. Liefhebbers van de serie zullen dit boek zeer hard appreciëren: de koppels uit de andere delen spelen een grote rol en er is ook nog een superleuke epiloog met iedereen samen!

Hoewel het boek dus helemaal in de serie paste, was het wel mijn minst favoriete deel. Ik vond dat het verhaal van Beckett en Maddie in 'Tie me down' nogal hard leek op het verhaal van Cole en Cheyenne uit het tweede deel. Daardoor sprong dit boek er gewoon helemaal niet uit. Begrijp me niet verkeerd: ik vond het nog altijd leuk om te lezen en je moét het zeker lezen als je de eerste drie delen al gelezen hebt! Ik raad de serie in het algemeen ook aan: ik heb me goed geamuseerd tijdens het lezen!

Meer recensies van samanthasboekenhoekje