Voor hete vuren.....
Perfecte harmonie, willen we dat allemaal niet?
HARMONIE is deel 2 van de maffia romance tweeluik 'PERFECTE HARMONIE'.
Mijn recensie geldt voor beide delen.
In deze spannende maffia romance tweeluik van Sanne van Ooijen is er alles behalve perfecte harmonie. Twee jonge vrouwen, een tweeling, ontdekken eenmaal volwassen, dat ze niet blijken te zijn, wie ze bij hun geboorte waren en wat hen altijd is voorgehouden. Er ligt een waas over hun verleden. Iemand wil ze beschermen wanneer ze op onderzoek uitgaan, maar die iemand is wel een bekende uit de maffiawereld. Langzaam worden er geheimen ontrafeld, welke weg er naar toe de lezer op het puntje van de stoel houdt. Ze komen letterlijk voor hete vuren te staan, als er een passievolle liefde ontstaat. Maar de tweeling heeft een speciale band waar niemand tussen komt, die ontstaat als zielsverwanten herenigd worden.
Waar PERFECTE de lezer aan het einde een beetje verloren achterlaat, gaat HARMONIE verder en eindigt in een mooie cliffhanger. Sanne heeft weer het perfecte plaatje neergezet in deze spannende romans.
Sanne heeft al vele boeken op haar naam staan, o.a. de Destino trilogie, de New York Juwelen serie, de Schuld- en de Toxische hitte reeks. Haar jongste telg is deel 1 in de Domino reeks: 'Onmogelijk', welke in december 2025 verscheen. Daarnaast schreef ze ook de los te lezen kerstroman: 'Er mist een stukje'.
HARMONIE is deel 2 van de maffia romance tweeluik 'PERFECTE HARMONIE'.
Mijn recensie geldt voor beide delen.