Meer dan 5,8 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid

Nummer 9

Silvie Leest 11 september 2024
Een seriemoordenaar is op zoek naar zijn volgende slachtoffer. Nummer 9.

'Nummer 9' van Jilliane Hoffman is een kort verhaal dat voorafgaat aan het boek 'Insomnia'. Het verhaal is tevens los te lezen.

Dit korte verhaal zag ik voorbij komen op @storytel en ik was wel benieuwd of het spannend zou zijn.

Zoals eerder aangegeven is dit een kort verhaal en een inleiding voor het boek 'Insomnia'.

Het is dan ook lastig om hier een goede en uitgebreide recensie over te schrijven, maar ik zal het proberen. ;-)

Je maakt kennis met "De Handyman". Je leest onder andere gebeurtenissen uit zijn jeugd en hoe hij over bepaalde dingen denkt. Wat verder in het verhaal lees je over zijn ontmoeting met "nummer 9". Een vrouw die zijn volgende slachtoffer gaat worden.

Hierdoor werd ik wel nieuwsgierig naar "De Handyman" en ook naar zijn volgende slachtoffers, maar omdat het verhaal zo kort is krijg je natuurlijk nog niet echt verdere diepgang over dit personage te lezen. Ook zit je natuurlijk nog met een heleboel vragen...

Het maakt mij in ieder geval wel nieuwsgierig naar "Insomnia" en dit boek heb ik nu dan ook op mijn TBR gezet!

Beoordeling: 3,0 ⭐️

Meer recensies van Silvie Leest

Een roman die bijna uit zijn voegen barst van emotie met een prachtige schrijfstijl en onvergetelijke personages, een verhaal dat je telkens weer zult willen herlezen.

In de Spaanse stad vol tegenstellingen slaan twee jeugdvriendinnen de handen ineen om de moord op een stadgenote op te lossen.