Een verrassende eye-opener
Het is een redelijk klein en dun boek met een kaft die erg aansprekende kleuren heeft, mooi lichtblauw met de titel in gouden letters. Deze titel maakt me nieuwsgierig. Vanaf de eerste zin, word je in het verhaal meegenomen. Bijna meteen gaat het over de dingen in het leven die belangrijk zijn, maar die je soms weer even ‘vergeten’ bent. Het boek leest heel makkelijk en je wilt gewoon weten wat de 4 vragen zijn. De schrijfster weet heel goed je nieuwsgierigheid vast te houden, waardoor je steeds verder wil lezen. Door mooie verhalen, goede vragen en treffende metaforen wordt meteen duidelijk waar het in het leven om gaat. Een hele mooie spiegel waarin je mag kijken als je dat wilt. Even rust en een moment van stilte om weer te voelen, wat juist in deze hectische wereld zo belangrijk is. Wat fijn om dit te mogen ervaren door het lezen van dit boek. Het is een waardevol boek, dat ik zeker nog vaker een keer opensla als het allemaal weer even ‘te veel’ is. Wat is dit boek een mooie eye-opener. Een aanrader voor iedereen, die soms weer even terug wil naar de essentie, naar waar het ook weer over mag gaan in jouw leven, een leven waar je blij van wordt!