Mooie inzichten en verhalen over leven in liefde!

Steentje 22 augustus 2023
Het boek ziet er mooi uit en heeft een ander formaat dan de meeste boeken, het is al een lief boek om te zien. Don Miguel Ruiz heeft een vlotte schrijfstijl en daardoor leest het boek makkelijk. Wat ik knap vind is dat elke zin betekenis heeft. Alle woorden komen binnen en dagen je uit tot nadenken. Door de duidelijke voorbeelden die hij geeft, begrijp je meteen waar het over gaat, ook al heeft een hoofdstuk een ingewikkeld onderwerp. Je leest in het boek ook mooie verhalen die je ook lang bijblijven. Dit is een boek wat ik nog vaker ga inkijken en lezen, vooral op die momenten wanneer angst meer aanwezig is in mijn leven dan liefde. Liefde is een onderwerp waar iedereen nog heel veel over kan en mag leren. Dit boek is echt een aanrader als je dieper wilt inzoomen op liefde en hoe liefde jouw leven mooier en lichter kan maken. En als jij de liefde omarmt, kan de wereld alleen nog maar mooier worden.

Meer recensies van Steentje