Moedig en bewonderenswaardig!
De titel maakte mij nieuwsgierig, hoe kan een stoornis een gave worden? Ik ben begonnen met lezen en kon bijna niet stoppen. Het is zo puur en vanuit haar hart geschreven, zo mooi. Je voelt de emoties en de vechtlust om hier uit te komen. De schrijfster neemt je mee in haar wereld en beschrijft dit zo levendig en met humor, dat het geen ‘zwaar beladen’ boek is. Het laat zien hoe je weer je leven in eigen hand kunt nemen, als je de goede weg hierin gevonden hebt. Minke laat zien dat er altijd hoop en positiviteit is, als je het maar wilt zien. Een lichtpunt voor iedereen die het moeilijk heeft en uit die lastige situatie wil komen. Het gevoel dat dit leven niet het leven is wat voor haar bedoeld is op aarde, gaf haar de power om weer in haar eigen kracht te komen en zelf weer de regisseur van haar leven te worden. De manier waarop ze dit doet is bewonderenswaardig. De schrijfster is een voorbeeld voor velen en ik zou het boek dan ook iedereen aanraden. Ook al ben je in de gelukkige omstandigheid dat je geen last hebt van geestelijke problemen, dan is het zeker ook interessant om dit boek te lezen.