Wat een heerlijke slow burn romance om bij weg te zwijmelen! :)

Stephanie Hendrix 01 januari 2026
Wat een heerlijk boek om het jaar 2025 mee af te sluiten! :) Ik heb echt genoten van dit verhaal! :) Dank u wel lieve collega dat ik dit boek mocht lenen!!!! :) :) :)
Het verhaal speelt zich af eind jaren '90 en echt... wat een nostalgie om naar terug te keren!!! :) Heerlijk! :) Heel veel dingen die ik uit die tijd vergeten was die tijdens het lezen ineens terug kwamen. :) Ik had vaak van die 'Oh ja, dat was ik al vergeten' momentjes! :) Echt zalig! :)
Het verhaal leest erg vlot en het is geschreven vanuit de 2 perspectieven van de hoofdpersonages, wat ik altijd een pluspunt vind. :) Daardoor kon ik mij goed inleven in beide personages en dat heb ik het liefste. Het is een super romantisch slow burn verhaal en ik moest er regelmatig bij weg zwijmelen. :) Dan heb je ook nog het hondje Rocket, die de auteur zo'n mooie rol heeft gegeven in het verhaal! I love it!! :) Rocket krijgt dan ook nog een hoofdstuk op het einde en dat vond ik helemaal geweldig om een stukje te lezen vanuit de hondenvisie op de wereld. :) Echt magnifiek!! :) Ik was er helemaal weg van! :)
Het is een vrij dik boek, maar dat stoorde mij geen moment! :) Het leest zo vlot en ik kon er geen genoeg van krijgen. :) Natuurlijk heeft het een voorspelbaar einde, maar ik vond dat einde echt heel goed bij dit verhaal passen. :) Zo hartverwarmend en vol liefde. :) Een mens wordt er helemaal warm van! :)
Ik kan dit boek dan ook aan iedereen aanraden die houdt van een slow burn romance om bij weg te zwijmelen! :)

Meer recensies van Stephanie Hendrix