Aanrader!!!! :)

Stephanie Hendrix 03 januari 2026
Ik had hele hoge verwachtingen van dit boek, waardoor ik in tweestrijd stond. Ga ik het al lezen in de hoop dat ik omver geblazen wordt of ga ik teleurgesteld zijn omdat ik meer van het boek verwacht had? Heb dan mijn stoute schoenen aangetrokken en wow... geen moment spijt van gehad!!! :) :) :) Ik werd omver geblazen! :) :) :)
De cover alleen al nodigde mij enorm uit om het boek te gaan lezen. :) Had hem eerst in het Engels proberen te lezen, maar dat was voor dit genre een beetje teveel van het goede. :) Wat was ik ongelofelijk blij toen hij in het Nederlands uit kwam!! :) Wat een prachtige hardcover met dan ook nog eens magnifieke sprayed edges!!! Een pareltje dat in mijn boekenkast mag pronken nu. :)
De wereld die Kayley hier heeft uitgewerkt is enorm sterk! Ze heeft een erg beeldende schrijfstijl waardoor het leek alsof ik zelf aanwezig was in haar wereld van Phantasma. :) Het heeft mij in de ban gehouden van begin tot het eind, waardoor ik zelfs tot 2u 's nachts gelezen heb. :) Oeps... :). Het boek wegleggen was gewoon geen optie. :) Zo verslavend!!! :)
Ik vond het een erg spannend verhaal en er gebeurd in elk hoofdstuk wel iets, waardoor het mij bleef meenemen om verder te lezen. :) Kaylie heeft zo goed nagedacht over de verschillende proeven, de ene al wat gruwelijker dan het andere, waardoor ik geboeid bleef verder lezen. Ze laat hoofdpersonage Ophelia ook zo goed groeien doorheen het boek en dat vond ik erg leuk. :) Ook de romantiek werd zo mooi in het verhaal verweven waardoor je niet anders kan dan ook verliefd worden op Blackwell. :) De spice is wel lezen met rode kaakjes. :) Ik vond het hele concept van dit verhaal zo goed bij elkaar passen, wat het voor mij dan ook zo sterk maakte. :) Voor mij klopte alles, waarvoor een welverdiende 5 sterren! :)
Nu kijk ik zo hard uit naar 28 mei, wanneer deel 2 'Enchantra' uit komt in het Nederlands. :) Ik kan het boek dan ook aan iedereen aanraden! :)

Meer recensies van Stephanie Hendrix