Krekel verdient wel tien sterren!

Susanna 25 maart 2025
WAUW WAUW WAUW WAUW……. En zo kan ik nog wel even doorgaan!

Wie dacht dat Annet Schaap na Lampje niet nog een keer zo’n prachtig boek kon schrijven, zal aangenaam verrast worden. Met Krekel heeft Annet weer een prachtig, magisch, indringend en bij vlagen droevig en heel spannend boek geschreven.
Frits Spits noemde het in een interview met Annet Schaap bijna schuchter “zelfs beter dan Lampje”.
Dat zal ik niet meteen beamen want beide boeken zijn prachtig - geschikt voor jong en oud en horen in iedere boekenkast thuis.

Over de inhoud ga ik niets verklappen in deze recensie (die eigenlijk vooral lofrede en liefdesverklaring is). Ik gun iedere lezer deze fantastische ervaring .

Wat mogen we in Nederland blij zijn met zo’n fantastische schrijver als Annet Schaap die haar verhalen ook nog eens voorziet van prachtige illustraties.

Het boek Krekel pakt je vanaf de eerste regel en laat je niet meer los….. ademloos in een ruk uitlezen en dan vervolgens verdrietig zijn dat het uit is. Dat is het lot van de lezer, maar gelukkig kan ik gewoon opnieuw beginnen en nog eens en nog eens……..

Er is maar een advies dat ik hier kan geven: GA DIT BOEK LEZEN EN LEZEN EN LEZEN !!!

Meer recensies van Susanna