Deel 3 in de serie “Bestemming Parijs”, maar ook prima los te lezen. Een prachtig verhaal

Sylviavbh 27 januari 2026
Hoewel ik de vorige delen in deze serie niet had gelezen, was ik aangenaam verrast dat dit boek prima als losstaand deel te lezen is. Je mist misschien wat achtergrondinformatie, maar dat doet geen afbreuk aan het verhaal.

Het boek leest vlot en je wordt meegesleept in een mooi, liefdevol en kwetsbaar verhaal.

De personages zijn goed uitgewerkt, waardoor je ze echt leert kennen. Dit is fijn, aangezien het verhaal veel personages bevat. Al snel heb je door wie bij wie hoort en wat hun rol is. De mooie en minder mooie kanten van hun karakters worden goed uitgediept en af en toe wil je sommige van hun een trap onder de kont geven of ze even streng toespreken

Chloë, Lizzy en Sofia, drie vriendinnen, reizen af naar de Cote d’Azur voor de bruiloft van Sofia’s vader. Ze hopen er ook een leuke vakantie van te maken, maar dat loopt anders dan gepland. Deze periode brengt elk van hen op hun eigen manier obstakels, problemen en uitdagingen met familie en relaties met zich mee. Het is boeiend om te lezen hoe ze deze op hun eigen unieke manier oplossen, wat hun verschillende karakters benadrukt.

Ik heb regelmatig zakdoekjes nodig gehad en dat zegt dat ik echt in het verhaal gezogen werd. Het is een echte aanrader, maar als je deze serie wil gaan lezen zou ik natuurlijk gewoon beginnen met het eerste deel "Bestemming Parijs".

Meer recensies van Sylviavbh