Mooie verhaallijn
Er gebeurt veel in dit boek, misschien teveel. Door alle terugblikken en herinneringen die niet helemaal uitgesproken worden vond ik het een lastig verhaal om in te komen.
De verhaallijn van een meisje die verdween op een kamp en er zo voor zorgt dat Mira terug in de tijd gaat naar haar eigen slechte ervaringen in het kamp is een mooie verhaallijn. De herinneringen aan haar jeugd, mensen die er nu allemaal nog steeds wonen en iedereen die iedereen kent en alles van elkaar weet, dat is op zich een mooi gegeven om het daar bij te houden.
Het verhaal is geschreven vanuit 2 personen Mira en Justus, op het moment dat deze verhaallijnen samenkwamen begon ik het allemaal wel te snappen waarom het zo uitgebreid verteld werd op sommige momenten, maar in het begin was ik soms even de draad kwijt, want wie is Justus?
Het boek heb ik wel uitgelezen, want het verhaal was erg spannend en ik wilde weten hoe het afliep en alles in elkaar stak.
Voor mij een 3,5 sterren maar die kan ik hier niet geven
Voor mij een 3,5 sterren maar die kan ik hier niet geven