Fashion met een twist
“Het is sexy. Kan ik hier een amen op krijgen? Stiefbroers, stiefzussen, en age gap tropes zijn heet.”
Aurelia Whitlock is mijn lang vergeten ex-stiefzus, die op eens design stagiaire is binnen mijn bedrijf. Hoe ze deze functie heeft gekregen is heel gevaarlijk voor mij en mijn bedrijf. Ik kan haar niet vertrouwen, ik kan haar niet ontslaan en ik kan haar niet weerstaan. Deze zonnestraal met die geen discussie uit de weg gaat, laat mijn bloed weer stromen en koken. Van plezier en van woede. Wat kan mij nu nog helpen.
Wat heeft dit boek mij blij verrast! Ik was in de waan dat dit de zoveelste grumpy X sunshine roman zou zijn en eerlijk dit is het ook maar wat een heerlijk boek! Het is niet de cliché roman die ik had verwacht. Zax en Aurelia zijn geweldig, realistisc, humoristisch en je voelt zelfs het gewicht van hun verleden. Ze zijn goed opbouwend geschreven en blijven je verrassen. Ook de sidepersonages zijn precies goed geschreven niet te veel, niet te weinig echt perfect. Trouwens Lamar is mijn favoriet, die wil ik ook in mijn leven. Ik heb ook het idee dat de auteur een voorliefde heeft voor Harry Potter, de verwijzingen vind ik echt hilarisch. Laten we ook de spice niet vergeten, heerlijk!
Dit boek krijgt van mij 4 sterren, het voor mij het eerste boek die ik van deze auteur lees en ik miste wel een beetje spanning. Ben jij gek op bovengenoemde tropes ? Grumpy x sunshine, (ex)stiefbroer/zus, age gap en een baldadige FMC, dan is dit echt een boek voor jou.