Verrassing uit een kistje
“Wanneer iemand niets meer te verliezen heeft, maar jij alles”
Steven en Nadja runnen samen een uitvaartonderneming, het bedrijf van de ouders van Nadja. Maar alles verandert op een avond als Steven verongelukt met zijn auto. De politie gaat uit van een noodlottig ongeval, Nadja denkt dat het moord is. Wanneer er een tweede slachtoffer valt weet Nadja bijna zeker dat iemand het op haar heeft gemunt.
Het verhaal begint krachtig en lokt gelijk uit tot verder lezen. We volgen in dit boek meerdere POV’s namelijk van Nadja en de dader en we skippen naar het verleden en heden. De spannings opbouw is goed gedaan en er zitten ook goede plottwists in maar ergens halverwege het boek raakte ik de spanning kwijt. Ik denk dat het aan mij lag omdat het “te lang” leek te duren. De ontknoping vond ik wel echt mindblowing, ik zag het zeker niet aankomen.
Het is wel echt een vermakelijk en heerlijk weg lezend verhaal van eigen bodem, het krijgt van mij 3 sterren. Ben je op zoek naar een emotional crime dan is dit echt een aanrader voor jou.