Zeer duister bijna taboe romance.
Het leven is niet altijd rozengeur en maneschijn. Dat is een understatement. Ik verloor mijn zus op een veel te jonge leeftijd. Haar dood veranderde me en bracht bovendien een duister geheim aan het licht. Ik moet er alles aan doen om niet als haar te eindigen. Echt alles. Als ik wil ontsnappen aan de ijzeren greep van mijn vader en zijn belachelijke plannen, dan moet ik vluchten. Niet zomaar vluchten, maar volledig verdwijnen. Mijn zus kon ik niet meer redden. Mezelf wel. Ik wil leven. Ik wil vrijheid. Maar om die vrijheid te krijgen, zal ik eerst moeten sterven.
Wauw, ik ben hier gewoon even stil van. Wat een intens en verslavende dark romance, met de nadruk op duister. Dit boek is echt heel goed opgebouwd met spanning, zwarte humor, drama, liefde en lust. De wereld is heel goed beschreven, ik ben nog nooit in België geweest maar het voelde als ik er middenin zat. De karakters ontwikkelen zich goed, vooral Shanna. Het is echt een boek die je aan de bladzijdes gekluisterd houdt. Ik ben best wel wat gewend met triggers maar ik moet af en toe even slikken dus neem de trigger warnings ter harte en neem een doos tissues bij je.
Dit boek krijgt van mij 4 sterren, dit is omdat ik het verhaal opeens iets te snel vond gaan, bijna te gehaast, richting het einde. Dat vond ik wel jammer. Nogmaals lees te trigger warnings goed door, want dit is wel echt een dark bijna taboe romance. Deins je niet terug voor zo’n boek, dan is dit echt een aanrader.