Maffia humor

Tamara Nome 11 januari 2026
“Ik denk dat ze vooral heel veel van me zullen houden als ik alleen nog maar uit kleine stukjes besta.”

Lev
Scherven brengen geluk, zeggen ze weleens. Ik kan je zeggen dat dat niet het geval is. Integendeel. Ik wil het beste van twee werelden, alleen staan die twee werelden op voet van oorlog. Normaal past de wereld zich aan mijn wensen aan, dit keer echter niet. Keuzes moeten gemaakt worden, maar wil ik dat echt?
Raven
Wie ik was, is niet meer wie ik ben. Misschien ben ik mezelf verloren in dit leven. Ik heb veel te veel stukgemaakt om dit nog goed te maken. Lev laat me dromen, maar in het verleden leerde ik dat dromen gevaarlijk zijn. Durf ik de sprong te wagen?

Dit boek was echt geweldig, ik werd gelijk weer mee gesleurd in de chaotische wereld van Lev en de rest. Het begint echt super spannend en middenin het dieptepunt van Lev en Raven. De wereld building is net zo goed als in de voorgaande delen, je voelt echt alsof je er middenin zit. Ik heb zo hard gelachen, de manier waarop Eva haar humor in deze boeken stopt is ongeëvenaard en ik zal nooit meer hetzelfde kijken naar sprookjes! Ik was al fan van Lev en hij de gewoon mijn perfect gestoorde boekechtgenoot. Ik ben heel benieuwd hoe het verder gaat!

Hij krijgt van mij 4 sterren. Dit is wel echt een serie dus niet losstaand te lezen, maar dit is boek 4 en de andere 3 delen zijn ook geweldig. Ben jij van de maffia romance met geweldig donker en onverwachte humor, dan is dit een boek voor jou.

Meer recensies van Tamara Nome