Broeierig spannend.
“Het leven is nu eenmaal niet eerlijk. Het wordt tijd dat je beseft dat niet alles om jou draait”
Als er op drie verschillende plekken koffers en een sporttas worden gevonden met daar in lichaamsdelen, wordt rechercheur Billie Ann Wilde op de zaak gezet. Op het bagagelabel staat de naam Danni geschreven, de naam van de beste vriendin van Billie Ann. Billie is bang dat de geheimen uit haar verleden haar dierbare in gevaar brengen. Het onderzoek wil maar niet vlotten en als er weer een koffer wordt gevonden maar dit keer met Billies eigen naam op het label weet ze helemaal niet meer waar ze moet beginnen. Wie is hier verantwoordelijk voor?
Het boek begint gelijk goed, de vondst van de eerste koffer en je zit gelijk in het verhaal. Je wordt meegenomen in het leven van rechercheur Wilde en het prive leven van Mvr Wilde. De spanning wordt perfect opgebouwd, elke hoofdstuk een kruimeltje van de puzzel. Je leert steeds meer over Billie Ann, Danni en het verleden. De dader wordt langzaam maar zeker duidelijk. Het POV van Billie wordt onderbroken door transcripties van een misdaad uit het verleden en getuige van de koffers en tassen die worden gevonden. Dit maakte voor mij echt dat ik er helemaal in zat. Ik heb zovaak gedacht dat ik wist wie de dader was maar man ik zag de grote plottwist echt niet aankomen. Verder vind ik de balans tussen spanning en drama echt prefect gedaan.
Dit is voor mij het eerste boek wat ik van deze auteur heb gelezen en ik ben fan! Ik heb het eerste en derde boek ook gelijk op mijn Kobo gezet om te gaan lezen. Dit boek krijgt van mij 4 sterren. Ben je fan van Florida crime, thrillers ala CSI Miami, dan is dit het perfecte boek voor jou.