Smooth like silk

Tamara Nome 30 juli 2025
“Toen we besloten om diervriendelijk te gaan, had ik een speelse gezinshond voor ogen zoals een vrolijke Labradoodle of teckel, niet deze gespierde vechtmachine.”

Juul is de jongste telg van de Casteleyn familie eigenaren van een groot hotelimperium. Op 16 jarig leeftijd is ze samen met haar broer Tristan ontvoert hierdoor wil ze niets te maken hebben met de hotelbranche. Ze doet daarom haar best om een veilig leven buiten de schijnwerpers te leiden en slaagt daar aardig in als schrijfster van romantische fictie. Abel Bisschop weet niet hoe het is om in een rijke familie op te groeien en heeft zich uit de naad gewerkt om te komen waar hij nu is. Hij heeft dan ook geen tijd voor sociale activiteiten. Wanneer een ongrijpbare maar verleidelijke schrijfster incheckt in zijn hotel en zijn strak afgebakende wereld aan wankelen brengt, weet hij dat hij moet weglopen. Maar als er iets is wat hij niet kan weerstaan, dan is het verleiding.

Dit boek heeft mij echt positief verbaasd, nu moet ik zeggen dat ik geen idee had wat ik moest verwachten. Ik had genoeg aan het ene zinnetje op de cover “Ze erven een hotelimperium maar het verleden is nooit uitgecheckt”. Vanaf de eerste zin werd ik meegesleurd. Het begin is heel erg sterk en dat wordt het hele verhaal perfect verdeeld. De world building is heel goed gedaan, je ziet de scene’s om je heen ontvouwen. De hoofdpersonen worden erg realitisch neergezet en ze hebben allemaal een moment op te shinen. Het boek is de perfecte mix van thriller, drama, humor en spice en het is allemaal precies goed gedoseerd. Het is vlot geschreven, hoofdstukken zijn niet te lang en er zitten heerlijke cliffhangertjes in. Ik ben fan.

Het boek krijgt van mij 4 sterren, echt top. Ben je fan van new adult, suspense en een klein beetje spice dan is dit echt een boek voor jou!

Meer recensies van Tamara Nome