Perfect einde.

Tamara Nome 21 oktober 2025
“Ze is niet bang voor hem, maar doodsbang dat iemand ontdekt wat ze heeft gedaan.”

Midden in de nacht arriveert een vrouw met een tas vol gevonden dvd’s bij het politiebureau. Ze is in tranen. Als inspecteur Cara Elliott de video’s bekijkt, is ze met afschuw vervult. Er is een moordenaar actief die volgens een vast stramien werkt: een verzoek, een ontvoering en een moord. De opdracht wordt altijd binnen 48 uur uitgevoerd én wordt opgenomen voor betalende kijkers. Cara Elliott en haar collega’s storten zich direct op de zaak. Als er korte tijd later weer een lichaam opduikt, gedood volgens de exacte specificaties van de lijst, is het duidelijk: ze moeten de moordenaar heel snel opsporen, voordat hij weer genadeloos toeslaat.

We duiken weer in het leven van Cara, Griffin, Jamie en de rest. Een nieuw boek met een nieuwe seriemoordenaar of is het toch een oude bekende? Ook dit boek begint weer heel erg spannend, je word zo het verhaal in geschoten. Het zit vol met actie, spanning, drama en onverwachtte situatie’s. Zoals we gewent zijn worden de moorden echt gruwelijk en bloederige omschreven, we leren nog meer over de oude bekende en we leren nieuwe personen kennen. Het sluit ook naadloos aan op de vorige delen, die je niet hoeft te lezen maar ik raad het wel aan. Net als je dacht dat je weet hoe het allemaal in elkaar steek, denkt de auteur nee hoor hier heb je een curve bal. Echt ik hou er van. Het is echt de perfecte afsluiting voor deze reeks, helaas.

Dit boek krijgt 5 sterren. Het heeft mijn verwachtingen overtroffen, ik vind het ook echt heel jammer dat ik afscheid moet nemen van de hoofdpersonen uit deze reeks. Ben je gek op thriller en mindfucks dan is dit echt een aanrader voor je.

Meer recensies van Tamara Nome

In Middeleeuws Groningen draagt een jonge vrouw een groot geheim met zich mee.... Schrijf je nu in voor de Hebban Leesclub.