Positief verrast
Dit boek heeft mij echt positief verrast. Ik had geen verwachtingen, omdat ik dit boek niet zo vaak voorbij heb zien komen.
In het begin vond ik dit boek ernorm ingewikkeld en je krijgt te maken met heel veel verschillende perspectieven. Je moet hier even doorheen, want het wordt daarna echt duidelijker. Je krijgt in de gaten dat alle personages met elkaar te maken en je ontrafelt langzaamaan de geheimen van de boeken. Alles wat er gebeurt heeft te maken met iets wat eerder gebeurt is of wat er nog gaat gebeuren. Dit is heel mooi gedaan.
Het tijdreizen vond ik ook echt prachtig. Er werd geen misbruik van gemaakt en het werd juist ingezet op een hele mooie manier. Ik zou ook wel terug in de tijd willen om nog even met mijn opa te kletsen.
Dit is echt een boek met mooie stukken en het is alle tijd meer dan waard. Het is in het begin onduidelijk en verwarrend, maar dit wordt echt beter!