Perfect voor spooky season
Dit boek is echt perfect voor spooky season. Het boek bevat alles wat een spooky boek nodig heeft. Vanaf pagina 1 was ik al hooked en wou ik eigenlijk alleen nog maar verder lezen. Ik merkte dat ik zelf gedurende de dag nog aan het boek dacht.
Het boek bevat heftige onderwerpen, maar wel op een manier waardoor dat niet de overhand krijgt. Daardoor blijft het een spannende thriller, inplaats van een emotioneel beladen boek.
Ook vond ik de combinatie monsters en een elite trainingskamp erg slim bedacht. Op het eerste gezich lijken het twee random verhalen, maar ze komen heel goed samen. Zelfs zo erg dat het einde me eigenlijk nog verbaasd achterliet.
Ook het langzaam kwijtraken van de realiteit werd enorm goed neergezet. Je zag bepaalde personages stukje voor stukje afbrokkelen, waardoor ik eerder doorhad dan de personages dat er iets misging. Dat wat er misging en hoe hevig dit ging gebeuren zag ik niet aankomen. Ook werd ik overladen met plot twists en dat zag ik ook echt niet aankomen. Heel knap gedaan.