Fast paced thriller
Dit boek is een fast paced thriller met een plot twist die je niet ziet aankomen. Ik vond het boek erg intimiderend. Het is 600 bladzijde lange thriller en vaak vind ik dat onnodig veel bladzijdes. In dit boek viel het mee. Het boek leest snel weg en de schrijfstijl is erg prettig, waardoor je hem niet weg wilt leggen. De hoofdstukken zijn relatief kort en er gebeurt steeds iets waardoor je verder leest. Wel ben ik van mening dat er wel veel hetzelfde gebeurt en sommige informatie was wat overbodig. Ik stoorde me er niet aan, maar het maakte het boek wel intimiderend lang.
De relatie tussen de twee hoofdpersonages en hun gezinnen vond ik interessant om over te lezen, maar hier lag mijn interesse niet echt. Ik vond de relatie tussen de twee broers dan weer veel interessanter. Het raakte me echt dat je pas beseft wat je hebt als je op het punt staat om alles te verliezen.
Ik vond wel dat deze thriller zichzelf niet onderscheid van de andere politiethrillers die ik de laatste tijd gelezen heb. Er zit een vast patroon in en daardoor zijn er weinig onverwachte wendingen op het plot na. Dit vond ik jammer, maar als je houdt van politie thrillers is dit wel een goede aanrader. Ik zag de uiteindelijke dader en het verhaal erachter niet aankomen.