Laagdrempelig
In het begin maak je kennis met de hoofdpersonages. Dit wordt gedaan op een mooi en subtiele manier. Je wordt gelijk in het verhaal gezogen. Ik miste hierin alleen wel wat achtergrond informatie.
Het boek speelt zich af in Istanbul en ik kreeg helemaal een beeld van hoe het er daar uit zag en aan toe ging. Dit heeft de auteur heel mooi neergezet. Ook de romance en paranormale/fantasy aspecten zijn goed in dit boek verwerkt. Je krijgt steeds stukjes van een mysterie en uiteindelijk krijg je door hoe het in elkaar zit. Dit is top!
Ik moest in het begin wennen aan de schrijfstijl, maar als je er eenmaal inzet ga je snel door dit boek heen.
Als je zoekt naar een goede laagdrempelige ya fantasy, is dit echt een aanrader.