Eye opening
4,5⭐️Wat een indrukwekkend boek. Ik ken Jennette McCurdy van icarly en sam & cat, maar na het lezen van dit boek ga ik heel anders naar haar kijken. Ik heb zo'n diep respect voor hoe ze dit beschreven heeft en hoe ze met alles omgegaan is. Als ik naar die shows keek had ik een heel anders beeld van haar. Ik had nooit kunnen bedenken wat ze in haar privé leven allemaal meemaakte.Ik vind ook dat ze alles echt mooi verwoord. Hierdoor leest dit boek zo ontzettend snel weg. Je krijgt ook een mooi beeld van wat ze allemaal meegemaakt heeft. Dit maakt het boek alleen wel heftig, dus kijk goed naar de trigger warnings.Ik vind de relatie met haar moeder ook zo complex, maar zo goed beschreven. Je krijgt echt per levensfase mee hoe ze naar haar moeder keek. Hierdoor maakt ze een enorme ontwikkeling door naarmate ze ouder werd.Het is ook heel bijzonder om te lezen hoe ze over alles dacht. Van het veranderen van haar lichaam tot het verwerken van tegenslagen. Het was ook interessant om te lezen over de acteer wereld en hoe dat is voor kind acteurs. Ik had daar echt geen idee van.Al met al denk ik dat ik met hele andere ogen naar dat wereldje en Jennette ga kijken. Ik heb een diep soort respect voor haar gekregen en ik begrijp denk ik nu pas wat voor offers zij heeft moeten geven voor het "perfecte" leventje die veel meiden van die leeftijd willen. Dit boek is wel een boek die je echt alleen moet lezen als je niet gevoelig bent voor de trigger warnings. Deze zijn namelijk echt heel erg in detail beschreven.