Advertentie

Let op! In mijn recensies kunnen er spoilers inkomen over het boek 'Daisy Jones and the Six' en 'The Seven Husbands of Evelyn Hugo'

Ik kon echt niet wachten om te beginnen aan 'The Seven Husbands of Evelyn Hugo', omdat iedereen zo enthousiast was over dit boek en vele zeiden dat 'The Seven Husbands of Evelyn Hugo' iets helemaal anders was dan 'Daisy Jones and the Six' en het boek zelfs beter is.
Daar ga ik dus niet mee akkoord. Is 'The Seven Husbands of Evelyn Hugo' een slecht boek? Nee, zeker niet, maar heel anders en beter dan 'Daisy Jones and the Six' is het niet.

-De gelijkenissen tussen 'Daisy' en 'Evelyn'-
1. In beide boeken gebruikt Taylor Jenkins Reid verschillende POV's.
2. In de twee boeken schrijft een personage die verbonden is met de andere personages zogezegd het verhaal.

Vind ik het erg dat er gelijkenissen zitten tussen de boeken? Nee, maar ik wil gewoon duidelijk maken dat ik het er niet mee eens ben dat deze boeken erg verschillend zijn.

-Mijn mening over het boek-
'The Seven Husbands of Evelyn Hugo' zat sterk in elkaar. Taylor Jenkins Reid weet een concept tot in de puntjes uit te werken en dat zie je ook terug in dit boek. Ook deze keer heeft Taylor mij een traantje laten wegpinken en dat zegt veel, want veel huilen doe ik niet tijdens het lezen van boeken. Het enigste waar ik me aan ergerde is over het feit dat Evelyn springt van man op man. Ik snap dat dit binnen het concept is en dat vele het hier niet mee eens zijn, maar ik ergerde me er gewoon een beetje aan dat Evelyn zomaar trouwde met mannen die ze niet allemaal even goed kende en ze niet eens liefde voelde.

-Eindoordeel-
Over het algemeen heb ik erg genoten van 'The Seven Husbands of Evelyn Hugo'. Ik heb vooral naar het audiobook geluisterd en die kan ik je zeker aanraden. Ook het boek zit leuk in elkaar. Ik heb me jammer genoeg soms aan het trouwen geërgerd en dat maakte dat ik dit boek 4 sterren in plaats van 5 sterren gaf.

Reacties op: Een goed boek, maar niet heel anders en beter dan 'Daisy Jones and the Six'

33
The Seven Husbands of Evelyn Hugo - Taylor Jenkins Reid
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners
E-book prijsvergelijker