Wat een heerlijk boek voor deze gure tijd ;)
Voor iedereen die zich soms net even anders voelt, maar niet precies weet waarom."
De note van de schrijfster sprak me al direct aan als neurospicy persoon. Rosalie runt een bloemenwinkel in een klein plaatsje in Spanje samen met haar moeder en haar zus. Ze zijn noodgedwongen naar Spanje verhuisd om een nieuw bestaan op te bouwen, maar financieel valt het niet mee. Op een dag komt Luc in haar winkel een boeket kopen en vertelt ze enthousiast de legende van Sint Joris over de man die een draak versloeg en dat dit de reden is dat mannen hun geliefde elk jaar op 23 april een roos geven.
Als hij dan ook nog eens enorm behulpzaam blijkt heeft ie in elk geval mijn hart al veroverd, maar toch doet ie af en toe dingen waarvan ik denk "kom op gast". Luc is van plan om de b&b van zijn grootouders over te nemen, maar twijfelt nog, hij is naar Spanje gekomen om dit voor zichzelf uit te zoeken.Ik vind Rosalie erg likable. Hoe ze Luc af en toe op zijn plek zet, heerlijk en verfrissend! Of Luc de B&B overneemt en uiteindelijk een relatie krijgt met Rosalie? Je leest het in dit heerlijke boek.