Wauw. Ben hier echt even stil van geweest.
Prachtig verhaal over een bijzondere vriendschap!
Lissa is ongeneeslijk ziek en zal over een paar dagen overlijden door euthanasie. Als ze op een dag uit het raam staart, komt Ellen langs. Al snel ontstaat er een bijzondere vriendschap tussen de twee en Ellen krijgt de opdracht om een pen te ruilen voor iets groters, dit alles moet binnen 27 dagen anders is het voor Lissa te laat. Gaat het haar lukken?!
Je voelt de eenzaamheid van Lissa tussen de pagina's door en ook Ellen worstelt met haar uiterlijk. Ze hebben allebei de overeenkomst dat ze er niet bij horen, maar gelukkig hebben ze elkaar. Dit boek raakte me enorm en is echt een aanrader!