Geen aanrader als je niet tegen dierenmishandeling en suïcide kan.
De cover van dit boek sprak me al direct aan, helaas zat die cover niet bij het ebook .
Het was voor mij echt even inkomen. Je valt meteen boem in het verhaal en de vele citaten maken het soms nogal lastig te focussen op de verhaallijn, daarnaast is dit boek van een Vlaamse schrijfster en dat zorgde voor mij als Nederlandse soms echt voor verwarring over bepaalde zinnen en woordgebruik.
Dit verhaal volgt 2 mensen: Louise en Harry.
Gelukkig zijn de hoofdstukken duidelijk getiteld zodat je goed weet wanneer wie aan het woord is. Je merkt dat Louise veel van dieren houdt en dat ze het lastig vindt dat de mensen in Frankrijk, waar ze heen is getrokken en op campings slaapt, niet zo enorm begaan zijn met het lot van dieren als zij. Dat raakte me en deed me het boek vaak wegleggen. Het maakte dat ik dit boek met veel moeite heb uitgelezen. Ik geef namelijk niet snel op. Het heeft me doen besluiten niet mee te doen met de blogtour van dit boek.
Harry krijgt ook nogal wat voor zijn kiezen in het leven. Ik kon daar vanwege mijn depressie wellicht wat meer mee levelen, maar het was allemaal nogal heftig wat hij meemaakt. Je merkt trouwens dat hij ook echt van dieren houdt, maar dat schemert wat minder duidelijk door dan bij Louise.
Eerlijk? Dit boek was hem helaas niet voor mij en dat is helemaal oke. Wellicht spreekt het jou wel aan, don't judge a book by its cover. Want de cover, die is mooi en het verhaal zal je vast aanspreken als je houdt van een reis door de gedachten van iemand die op zoek is naar haar plek in deze soms veel te boze wereld en die letterlijk zoekt naar zingeving, maar er had voor mij wel een TW bij gemogen vanwege het geweld tegen dieren en suïcide.
Ik kan dan ook niet anders dan 2,5e ster geven.
Dit verhaal volgt 2 mensen: Louise en Harry.
Ik kan dan ook niet anders dan 2,5e ster geven.