Wat een geweldig boek!

veerleest 25 oktober 2025
"ik voelde de kwetsbaarheid van ons gedeelde bestaan als nooit tevoren".
Dit boek is voor mij een van de eersten van een Vlaamse schrijfster en wauw, het stelde zeker niet teleur! Wat een spanning en sensatie, ik werd erin mee gezogen en heb van begin tot eind genoten! Dit boek begint met een treurige gebeurtenis, namelijk de begrafenis van Henk, een goede vriend van Grace en Tom. Het gekke is dat Grace zijn dood al had aan zien komen, want ze krijgt visioenen door, waardoor ze de meest vreselijke dingen ziet gebeuren.
Ze is niet de enige, want tegelijkertijd volg je het verhaal van Calista. Al op jonge leeftijd krijgt ze de meest akelige visioenen, waar ik niet al teveel over wil spoilen, en komt op haar 14e bij een psycholoog Julie terecht die haar probeert te helpen ermee om te gaan. Ga dit boek alsjeblieft lezen, het leest zo lekker weg!

Meer recensies van veerleest

Claire’s nieuwe leven wankelt wanneer haar verleden zich opnieuw aandient, en de zoektocht naar haar verdwenen zusje onthult een waarheid die gevaarlijker is dan elke leugen. Schrijf je nu in voor de Hebban Leesclub.