Leuke feelgood!
‘Game, Set & Matchmaking’ is een leuk verhaal. Het gaat door waar het eerste deel stopte. Gewoon lekker doorlezen dus. Sowieso kun je de boeken beter achter elkaar lezen. Je zit dan lekker in het verhaal.
De verhalen zijn trouwens in het Nederlands en niet zoals de titels doen vermoeden in het Engels. Ik vind de titels geweldig gekozen! Ze passen goed bij het tennisthema.
Soms snapte ik bepaalde sprongen in het verhaal niet helemaal en daardoor snapte ik dan niet goed wat er gebeurde. Het ging soms ook een beetje te snel. Hierdoor werd het verhaal vlak. Ik had het idee alsof ik dingen miste. Dit tweede deel vond ik minder sterk dan het eerste boek.
Het is een leuke feelgood. De personages zijn om van te smullen. Ik was heel benieuwd naar het derde deel. De finale van deze tennis-trilogie.
Recensie verscheen eerder op Veronique's Boekenhoekje.
Recensie verscheen eerder op Veronique's Boekenhoekje.