Lekkere zomerse feelgood!
‘Flirts & flipflops’ is een heerlijke feelgood met een zomers tintje. Iris is een interessant personage en ik denk dat ze heel herkenbaar is neergezet. Haar kinderen stelen trouwens de show. Vooral dochtertje Elodie vond ik heel schattig!
Lisa Lentze heeft een fijne stijl. Het is humoristisch en leest lekker vlot. Toch miste ik in het begin wat diepgang. Je krijgt later wel meer informatie over Iris en de andere personages, maar ik voelde het nog niet helemaal. Wat ik wel goed voelde, was de stress van Iris. Hierdoor kreeg ik soms wel een beetje een opgejaagd gevoel.
Wat een stoere dame is Iris trouwens! Ze gaat toch maar mooi met twee kinderen op vakantie naar een camping waar ze niemand kent. Het verhaal is leuk en zit goed in elkaar. Ik heb vooral genoten van het einde. Dat vond ik zo leuk gedaan!
Recensie verscheen eerder op Veronique's Boekenhoekje!
Recensie verscheen eerder op Veronique's Boekenhoekje!