Leuke feelgood!
‘Leven in de brouwerij’ van Kim Catsburg heeft een leuke cover en de titel is leuk gekozen. Het is een lekkere feelgood met veel romantiek. Ik heb genoten van dit leuke verhaal!
De tijd gaat voor mijn gevoel iets te snel. Ik had hierdoor niet genoeg tijd om de personages te leren kennen. Deze bleven een beetje oppervlakkig. Als er net iets meer de tijd was genomen dan waren ze beter uit de verf gekomen. Nu voelde ik niet direct een band met Sophie en Mike.
Het dorp Meerendal vond ik heel tof! Ik houd van verhalen in kleine stadjes en dorpjes, waarbij je verliefd kunt worden op de locaties en de inwoners. Ik had graag meer van Meerendal gezien om het beter te leren kennen.
Kim Catsburg heeft een fijne stijl. Het leest makkelijk! Ik ben benieuwd naar meer van deze auteur!
Boek gekregen van De Verhalenfabriek. De recensie verscheen eerder op Veronique's Boekenhoekje: lees de recensie hier