Motiverend en inspirerend!
In ‘Nu of nooit’ leerde ik de stijl van Kirstel Groenenboom al kennen. Haar stijl is eerlijk, hard, maar respectvol. In dit boek komt dit zelfs nog meer naar voren. Het is kwetsbaar, maar tegelijkertijd heel krachtig.
‘Mag ik meneer Kristel even spreken?’ is haar eerste boek. Je leert hier Kristel kennen, maar ook haar manier van ondernemen en leiderschap komt naar voren. Een inspirerend boek voor andere ondernemers of als je gewoon geïnspireerd wilt worden.
Het boek is heel mooi opgemaakt. De vormgeving is perfect uitgevoerd. Ik had eerlijk gezegd van Uitgeverij Haystack ook niks anders verwacht.
Na het lezen van dit boek ben je gemotiveerd en geïnspireerd om aan de slag gaan. Het liet me nadenken over verschillende vragen en sommige vooroordelen waren heel herkenbaar. De titel vind ik trouwens ook erg goed gevonden. Hij is aansprekend.
Zoek je nog een inspirerend boek over ondernemen? Lees dan ‘Mag ik meneer Kristel even spreken?’!
Recensie-exemplaar
Recensie stond eerder op Veronique's Boekenhoekje: Lees de recensie