Een fijn verhaal over liefde en de keerzijde van roem en glamour

Sanna Es Sanna Es
21 mrt 2021

Ik had nog nooit van dit boek en ook niet van de schrijfster gehoord, maar de titel sprak me aan dus ik dacht; waarom niet.

Ik moet zeggen, het viel me niet tegen, al vond ik het hier en daar wel wat voorspelbaar en weinig diepgang hebben. De indeling van de hoofdstukken, als in de zeven echtgenoten, afgewisseld met de korte stukjes uit de roddelbladen / kranten vond ik grappig.

Ook het hoofdpersonage, Evelyn, vond ik weinig diepgang hebben. Ze doet werkelijk waar alles om haar status van roem en die van seksbom te houden. Dit kan ik moeilijk geloven. Ook beroemdheden zijn 'gewoon' mensen, maar misschien is in de wereld van roem en glamour niets aannemelijk te noemen. Vooral in haar acties en besluit rond het toch wel heftige auto-ongeluk, kon ik me absoluut niet verplaatsen. De emoties rond heftige gebeurtenissen zijn naar mijn idee vrij tam en hadden wel meer uitgediept mogen worden. Monique vind ik sterker en echter. Ook een slechte journalist, maar omdat die rol in dit verhaal van secundair belang is, kan ik daarmee leven.

Het verhaal leest lekker weg, ik had het in een week uit. Vooral ook omdat ik toch iedere keer weer nieuwsgierig was naar de volgende echtgenoot en de afstand die dit zoveelste huwelijk weer creëert tussen Evelyn en de echte liefde van haar leven.

Een fijn liefdesverhaal

Meer recensies van Sanna Es