Een verhaal wat fijn wegleest

Yvonne95 19 februari 2026
In dit verhaal maken we kennis met Ardith en Morgan, moeder en dochter. Je leest het meest vanuit Ardith en sommige stukken vanuit Morgan. Het verhaal is overzichtelijk geschreven en het is duidelijk vanuit wie je leest. Een verhaal waarin beide vrouwen een grote, persoonlijke groei laten zien.

Ardith is een beroemde actrice, maar geen geweldige moeder. Ze heeft haar dochter veel alleen gelaten en alles gegeven voor haar carrière. Morgan koestert wrok jegens haar moeder en de band is niet goed. Het contact is minimaal en Morgan verwijt haar moeder van alles.

Beide vrouwen hebben liefde gekend en liefde verloren. De partner van Ardith vertrekt naar een ander land voor de productie van een film. Om te zorgen dat Ardith niet alleen blijft, komt Josh in haar leven. Maar niemand verwacht wat er kan gebeuren en wat er zich ontwikkeld tussen die twee.

Morgan heeft een druk leven als plastisch chirurg en geen tijd en zin in de liefde. Totdat ze Ben tegenkomt en gevoelens beginnen te groeien. De relatie is niet vanzelfsprekend en kent vele hobbels, maar ze maken elkaar gelukkig.

Het verhaal heeft een mooie boodschap: ondanks tegenslagen kan je sterk zijn en het beste uit het leven halen. De beide vrouwen maken een mooie, persoonlijke groei door. Dat is interessant om te lezen. Soms kwamen gebeurtenissen over als te toevallig. Of dat er nog even iets spannends tussendoor gebeurd om het verhaal wat te rekken. Dat had voor mij niet gehoeven. Wel is het een vermakelijk verhaal om te lezen. Dit was een goede kennismaking met Danielle Steel!

Meer recensies van Yvonne95