Liefdevol laatste deel
Wauw, met een liefdevol gevoel heb ik dit boek dichtgeslagen.
In dit laatste deel krijgt Lizzy het niet makkelijk. Ze wordt geconfronteerd met haarzelf en dat is best pijnlijk en moeilijk. Lizzy laat zich echter niet uit het veld slaan en ondergaat alles met opgeheven hoofd.
Ook Sofia en Chloe krijgen het nodige te verduren. Sofia moet een keuze maken voor welke man ze gaat. Wordt het Alexandre of toch Mimoun? Chloe krijgt een mooie band met haar moeder. Eindelijk lossen ze de problemen op en doen ze moeite om elkaar te leren kennen.
En Lizzy? Zij komt de juiste mensen tegen en weet eindelijk wat ze met haar leven wil. Dit maakt ze tot een succes. Alleen zitten er wat hobbels in de weg waarmee ze moet leren omgaan.
Dit deel heeft me met vlagen ontroerd. De drie vrouwen steunen elkaar onvoorwaardelijk met de nodige ups en downs.
Hele mooie verhaallijnen en pittige dilemma's komen aan de orde. Een heel mooi en liefdevol einde van deze trilogie.
En de lieve taxichauffeur Abayomi heeft ook nog een rolletje in dit verhaal!
En de lieve taxichauffeur Abayomi heeft ook nog een rolletje in dit verhaal!