Mooie afsluiting
Het einde van Landgoed Rosaville. Met een glimlach sla ik het boek dicht, Roosje is goed terechtgekomen.
Het was zo fijn om in het leven van Roosje te stappen. Een dame van stand die door ongelukkige omstandigheden moet gaan werken als dienstmeid.
Ze werkt in hetzelfde huis als Grietje waar ze veel plezier uithaalt. Roosje is dapper en laat zich niet gek maken. Ondanks alle 'spookverhalen' die rondgaan over de familie De Wit, blijft Roosje haar handen uit de mouwen steken.
Haar verloofde Jacob zit aan de andere kant van de wereld. Gaandeweg komt Roosje erachter wat echte liefde is. En is dat wat ze voelt voor Jacob? Of is dat wat ze voelt voor Theodoor de Wit?
Dit is een heerlijk liefdesverhaal van een krachtige vrouw. Een vrouw die meer wil en voor haar doelen vecht. In het verhaal komt er genoeg aan bod waardoor je als lezer door blijft lezen. Het heeft een prettige schrijfstijl.
Heerlijk om weer even terug te zijn op Landgoed Rosaville. Na dit verhaal gelezen te hebben, is de serie ook echt ten einde.