Heerlijke comedy!
Wat een heerlijk boek, vol met humor. Als lezer lig je in een deuk om de grappige schrijfstijl. Je leest steeds vanuit het oogpunt van 1 zus. Constance, Eloïse en Florentine hebben hun leven niet meer op de rit. Alle drie zijn ze ongelukkig en willen ze een patroon doorbreken. Dit gaat niet zonder slag of stoot. Aan het begin van een nieuw stuk, word je duidelijk gemaakt vanuit welke zus je leest. Dit is erg prettig en daardoor is het verhaal goed te volgen. Ergens kan het ook herkenbaar zijn, we hebben allemaal weleens dat we het even niet meer weten en het even niet meer zien. Door het verhaal heen gebeurt er genoeg om als lezer te blijven lezen. Je wilt weten hoe het afloopt en wat ze allemaal nog meer gaan beleven. Er zitten ook ongure types in het verhaal, dat zorgt voor een beetje spanning. De zussen leer je goed kennen, omdat je vanuit hun leest. Er is een goede scheiding tussen de hoofdpersonages en de andere personages. De personages die iets minder belangrijk zijn, leer je ook kennen alleen zit er minder verdieping in. Dit is niet hinderlijk voor het verhaal, het is echt goed te volgen. Dit is echt een boek wat je erbij pakt op een rustig moment en waarbij je, zonder dat je het in de gaten hebt, heel veel bladzijdes leest. Het kost geen moeite om het boek uit te lezen. Aan het einde vond ik het wat slordig. Van mij hadden de verhaallijnen nog wel iets meer uitgewerkt mogen worden. Iets meer verdieping nog. Het voelt alsof het te kort is, het boek kan echt wel dikker zijn. Dat is mijn enige minpunt. Verder heb ik er ontzettend om moeten lachen en is het echt wel een aanrader voor iedereen die even lekker wilt lachen om de problemen van een ander. Ik geef het boek 3 sterren.