Meer dan 4,8 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×
Lezersrecensie

Een sexy en spannend avontuur

Veronique Janssen 09 februari 2017
Vijftig Tinten Donkerder is het tweede deel van de Trilogie van E.L. James. Dit boek is mysterieuzer, spannender en opwindender dan het eerste deel.

Waar je je in het eerste deel nog een voyeur voelt, is dit in deel 2 niet zo. Je komt in een achtbaan van emoties terecht en de pagina gingen als vanzelf door mijn handen. Het was een spannend en opwindend boek.

De verhaallijnen zijn veel beter uitgewerkt en je krijgt een kijkje in de gevoelens van Christian. Je vindt meer uit over zijn verleden, maar je leert ook Ana steeds beter kennen.

De seksscènes lezen vlot en misschien zijn sommige scènes iets te veel uitgewerkt, maar het leest lekker snel weg. De seks is opwindend, maar dat is niet wat dit boek goed maakt. De twist in het verhaal en de rare dingen die gebeuren, roepen vragen bij je op. De ontwikkeling in de relatie tussen de twee geliefden is mooi vormgegeven.

Dit deel laat vragen over aan het einde, maar gelukkig: er is een deel 3! Op naar het derde deel!

Reageer op deze recensie

Meer recensies van Veronique Janssen

Gesponsord

De nieuwe, betoverende roman van Cristina Caboni! In Het honingpad vindt Alice zichzelf tijdens de zoektocht naar haar familiegeschiedenis.

De Hebban Debuutprijs 2023 is gewonnen door Forugh Karimi met haar debuutroman De moeders van Mahipar. Een wrang, maar vooral heel liefdevol verhaal over de band tussen moeder en zoon.

Als allereerste Hebban Boek van de Maand is de weergaloze roman Alles wat had kunnen zijn van de Nigeriaanse schrijfster Ayọ̀bámi Adébáyọ̀ gekozen door het Hebban Panel. Laat dit boek je uitdagen.