Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Vraag 1. De cover en de titel

op 31 juli 2017 door

Het is zover. Ik heb gemerkt dat de meeste deelnemers aan deze leesclub hun boek al uit hebben. In de leesclubdiscussie wijk ik, zoals al eerder gememoreerd, af van de standaardvragen. Ik heb gemerkt dat Julie graag alles precies rondom deze leesclub volgt. Wat mij betreft mag ze zich naar hartelust mengen in de discussie.

Ik maak voor iedere vraag een nieuwe pagina aan. Dat houdt het allemaal wat overzichtelijker volgens mij. We gaan beginnen!

Vraag 1.a. De cover. Ik zie de hoofdpersoon van het boek ergens in Rotterdam lopen. Volgens mij is op het Internet wel te vinden waar het is. Ik denk dat het een combinatie van plekken is. Is het witte gebouw op de achtergrond Weena? Kent iemand het/de andere gebouwen?

Vraag 1.b. De titel is 'Sterker door strijd'. Kun je de titel verklaren? En dekt 'de vlag de lading'? Als je even verder zoekt dan zul je merken dat de spreuk 'Sterker door strijd' echt bij Rotterdam hoort. Kijk je nu op een andere manier naar de titel van het boek?



Reacties op: Vraag 1. De cover en de titel

Meer informatie