Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Vraag 3. Het verhaal

op 07 augustus 2017 door

We hebben de kleuren wit en groen en de tekst 'Sterker door strijd' al op een paar manieren belicht. Eén ervan nog niet. Ook bij Feijenoord komen de kleuren terug. Denk maar even aan de uitshirts van de club. Kijk op de site van de club en je ziet de kleuren wit en groen terug op de uitshirts van dit jaar. Ook in vroegere tijden was het al zo. En dan heb je nog dat enorme spandoek dat in mei in de stad opgehangen werd ter gelegenheid van het kampioenschap van het seizoen 2016-2017. Het oorspronkelijke doek met daarop de tekst 'Sterker door strijd' dateert uit 2015 en werd in het stadion uitgerold. Dit doek werd ingekort t.b.v. de viering van het kampioenschap. Zie deze link. Je ziet dat alles een verhaal heeft. In de derde vraag in deze leesclub staat het verhaal centraal.

Vraag 3. Wat vind je van de opbouw van het verhaal? Hoe ontwikkelt de plot zich? Om je een beetje op weg te helpen een paar hulplijntjes: in het begin zien we de hoofdpersoon op 32-jarige leeftijd in een appartement in Rotterdam naar buiten kijken. Ze moet zich manifesteren op allerlei mogelijke manieren: in relaties, in haar werk, op haar werk. Op welke manier ontwikkelt het verhaal zich naar de ontknoping?



Reacties op: Vraag 3. Het verhaal

Meer informatie